Det löste sig.

Nu är lollo pollo i falun och det SUGER, det innerbär att:
Jag fick se på film SJÄLV (med en hund) såg Bolt ^^...
Jag hade INGET godis eller något att knapra på...
Jag hörde INGEN som tjat om att låna mitt bank kort så hon kunde...
åka till konsum och handla något...
Jag har INGEN att prata med om hur jobbigt de va hos micke i går...
Jag har INGEN att prata med om hur underbart han o jag fick det sen...
Jag hör INGEN som gnäller om sitt röd lila hår...
Ska jag fortsätta?! ..

I morgon FYLLER LOLLO 15 år och jag kan inte krama och pussa på henne.. Jag får inte vara med och fira henne!
Inte kunna förklara för henne hur stor hon är och att jag i dag i skolan fick veta massa info om
val till utbildningar och skola, de här ska man få veta i 5:an så helamin klass fick DAMP för alla känner sig helt körda!
Så att hon börjar tänka på sin framtid nu nu Nu NU!

Men i övrigt så hoppas jag att hon har det jävligt kul i falun och flummar runt..
Minns själv hur det va att vara där.
Grejen är att hon har varit där TVÅ, just det TVÅ dagar och jag vill ha hit henne NU!

Ni som vill veta mer om min går dag kan gå in på www.everythingsucks.blogg.se

Puss Puss på LillaSyster långt borta där ute!<3

Uppdatering

I lördags så var jag med Elinn och hennes kompisar haha dem va fett sköna men jag höll på att få en hel jävla glass i nacken :O xD haha vi typ åkte buss eller var  ute och frös så det fibnns väl inte så mycket att berätta om sedan så sov Elinn hos mig och på söndagen (igår) så färgade elinn mitt hår och jag hade tänkt att bli brunett men jag blev LILA RÖD HÅRIG :'( as fult lider och vill vara blond igen : (

lite tråkigt men  nu vet ni lite

Puss & knull <3333

Ursch!

Ja just det! :O Jag MISSAR min systers 15 års dag.. Bara för att dom är i JÄVLA falun då.. Fast visst kan en bli bättre? Nästan alla sina vänner under samma tak utan bådde föräldrar och släktingar. Men just nu önskar jag att vi va tvillingar och att vi åkte dit sammtidigt!
Vill inte missa din stora dag :( <3

Tack för att du fick mig att kunna sova i går! Utan dig hade jag varit vaken flera lera flera timmar till. Och om du nu vill veta så har ha inte hört av sig än. SKIIT kul att vi på fredag har varit tillsammans i 5 månader och sen alla <3:ans jävla skit dag på lördag. 

Men jag hoppas han hör av sig snart. Som jag sa igår.. Hur kunde han va så gullig i bilen innan jag gick in? han tog mina händer, värmde dom, pussa mig på pannan sen näsan sen munnen sen hakan. Massa mys! Men det känns ju nu bara fejkat! :'(... 

Vi ses i efter middag! <3


PussPuss på bästaste lillasyster LOLLO!<3 

Skolan

Hej, nu sitter jag här i skolan med Bosse <333
haha hon som har talförbud snackar som fan xD älskar den bruden asså <3
vi sitter och planerar min 15-års fest som kommer att vara i Falun :D fett skoj asså :D
 haha måste dra omringad av lärare 
puss älsk <33333

Sjuk

Nu sitter man här sjuk idag oxå :(
haha men efter en dos av max humor så blev man väl bättre xD
Fett kul att du träffa axxe skulle vilja träffa henne oxå :D men menar du jimmy? hane inte elak bara ganska dryyg xD
jag skulle nog akta mig mer för den där bruden pillan som vi va hos xD

så LYCKLIG över att vi träffas idag o förutom det ska ja träffa min kompis som va på akuten i går jag har inte träffat henne sen förra fredan typ :O:D.

haha micke är inte den enda som inte tror att Elinn e ett namn alla tror att man stavt fel på Elin eller att hon heter Ellin eller Elina detvillsäga min mamma tror det hon har inte lyckats säga rätt namn på två år xD

haha förutom allt det där sitter jag och kollar på " Thats the 70's show" xD dem har stulit Fatso the clown xD

nä nu ska jag ta och äta  och längta efter sysster <333


Sötaste!

Fölåt syster att jag inte va hemma. Sjukt konstigt att vi e sjuka samtidigt när vi inte äns pussats och kramat varandra. Men du ska veta att i fredas när jag va ute med storasyster våran så träffade jag grabbar som känner Sanna höhö. En av dom hete Max. haha jag taldeom för han att våran hund heter det höhö. Men han fick sova hemma hos oss för att han va ute låst så då hade vi 2 max i huset.. det är väl endå max gränsen! (Dålig humor men fan, här sitter man själv!)

Det va roligt att höra hur du haft det i Sälen <3
Men jag måste bara säga att jag träffade Axxe i Fredas och hon sa att killen som du och Elinn träffar är en idiot.. Han är inte farlig eller så bara grymt elak. Sen så måste du förklara för min TRÖGA kille att man visst kan heta Elinn.. Han tror att jag har hört fel!

Haha syster-yster då jag har inte sett någon 2el3 av dom där filmerna xD.
Men vi ses ÄNTLIGEN ikväll.. Vi sjuklingar!

Pussilussen på dig!<3

Lycklig :)

Haha, äntligen får jag lov att skriva (A) *SUPERLYCKLIG*.
 Kom hem från sälen i går och trodde att jag skulle få reäffa sysster som jag inte träffat sedan Torsdag :( men icke sa nicke så skulle hon promt va hos micke picke och sova där i natt IGEN, GAHH kommer aldrig få träffa henne känns det som :( jaja i morrn kommer hon i af :D

Förutom att jag saknar  henne GRYYYYYYYYMT MKT så är jag sjuk :(  ont i magen, mår illa och huvudvärk, precis som vanligt antar jag :/ haha ja o du asså xD o ja fick veta att min kompis ligger på sjukhus o hon får typ inte prata, haha o hon har tl förbud för halsen o hon kan aldrig hålla käften stängd ska bli spännande att se hur det går ^^.

I dag har jag kollat på Askungen 1, 2 och 3 och svanprinsessan 1, 2 och 3 och törnrosa xD fick värsta dampet hade inte sett hela första av någon o så åka ja komma in på tvåan och trean och eftersom jag inte hade något annat att göra så var det bara att spettsa ögonen och titta ;P. Juste, jag läste andra halvan av  "om jag kunde drömma" i dag :D har sett filmen men jag tycker bättre om att läsa o boken var sjukt  mycket bättre precis som Harry Potter böckerna :D. Haha jag måste låta som värsta tönten men min sysster vet hur jag är (haha för hon är lika dan xD).

Nä, nu ska ja ta och slagga om  jag ska ha en chans att få stanna hemma i morrn med för pappa (A).

God Natt och sov gott vakna torrt och allt det där :D

PS. SAKNAR MIN ANDRA HALVA :(. DS.

Nyhet!

Pratade med henne precis! (okej de va tredie samtalet i dag ^^ haha) Men hon och hennes kompis har precis slutat skolan och nu är dom på g hit.. LYCKLIG :D jag hinner säga hej då!  ;) <3
Så nu sitter jag och tittar ut efter dom, först va det en tjej i 30 års oådern, sen kom det två barn i 7 års oådern sen nu kom det två gubbar i 80 års åldern.. Shiiet vad jag väntar! Jag tänkte försöka äta lite men roligare med sällskap ;)
Nej, jag är inte ledig idag, Nej jag skolkar inte!! Jag är sjuk :( men för det är det inte synd om mig heller, nej jag käppar på att bli en FRISKIS-FISK!


PussPuss!


Lite test.

Ja efter som att jag och lillasyster Lollo (lovisa) vill snacka oerhört mycket, som inte alltid går för att hon sover hos en kompis eller så är det jag som sover borta. Därför slog det oss att skapa en blogg där vi kan skriva precis allt, eller ja okej nästan allt i alla fall ;). Ibland kan det även vara lättare att skriva saker än att sitta och berätta. Vet inte om Lollo kommer hinna skriva efter som att hon åker till Sälen idag, men hon lovade att ringa när hon va framme! :) <3
Hoppsa du/ni verkligen vill följa denna spännande-knasiga-roliga-"vackra"-blogg! ^^ en sak är säkert; Vi är inte normla men vi är hel systrar och hel vänner.
 
I övrigt så jobbar jag med bloggens design ^^

Hoppas du har en fiin dag!


PussPuss!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0